Upozorenje – site za online upoznavanje HotOglasnik.com je orijentirana na pronalaženje partnera i na spajanje ljudi u cilju ostvarivanja bilo kakvog emotivnog odnosa (veza, brak, avantura, prijateljstvo …).

Site nije odgovoran za sadržaj koji korisnici razmjenjuju jedni s drugima, niti u bilo kojem slučaju može snositi posljedice ukoliko dođe do konflikta između korisnika ili problema. Site za upoznavanje HotOglasnik.com ne smatra se niti se može smatrati odgovornim za sve što se događa kao rezultat vaše upotrebe ovog site-a. Ako upotreba site-a ili sadržaja site-a uzrokuje štetu softveru, hardveru ili drugim uređajima, web stranica HotOglasnik.com ne snosi odgovornost.

Ulaskom na ovu stranicu, prihvaćate uvjete i odredbe korištenja ove web stranice.

Naša internet stranica ne jamči točnost informacija, ne stoji iza profila niti provjerava identitet korisnika, stoga se svi korisnici pozivaju da budu maksimalno oprezni i da racionalno rasuđuju sami u svoje ime jer site HotOglasnik.com ne jamči točnost bilo kakvih podataka na svom sajtu.

Pristupajući našoj web stranici, svaki korisnik izjavljuje sljedeće:

1. Pod materijalnom i kaznenom odgovornošću potvrđujem da sam odrasla osoba i da imam više od 18 godina

2. Svjestan sam da ću postavljanjem svog osobnog oglasa na ovom site-u biti kontaktiran i da će me drugi korisnici kontaktirati putem sustava anonimnog kontakta preko telefona ili e-mail adrese, te da ne mogu optužiti site za uznemiravanje, neistinost datih podataka s obje strane, neprihvatanje zahtjeva za sastanak preko telefona ili izvanmrežni sastanak.

3. Obvezujem se i pod zakonskom obvezom obećavam da neću dozvoliti pristup bilo kojoj maloljetnoj osobi, niti ću koristiti sadržaj u kom se zloupotrebljavaju maloljetne osobe. Moj interes za sadržaj ove stranice je isključivo osoban, a ne profesionalan.

4. Nisam ovdje u svrhu provedbe zakona i ne pristupam ovom sadržaju kako bih ga iskoristio protiv stranice ili bilo koje druge osobe.

5. Koristeći usluge stranice suprotno gore navedenim izjavama shvaćam da potencijalno mogu biti kazneno gonjen usred kršenja zakona i pravilnika stranice.