1. Pristup siteu www.HotOglasnik.com imaju svi korisnici interneta, uz odgovarajuća ograničenja. Pristupom na site i korištenjem bilo kojeg dijela stranice www.HotOglasnik.com automatski prihvaćate sve trenutne uvjete korištenja.

2. Uvjeti korištenja se odnose na svakog posjetitelja stranice www.HotOglasnik.com i svaki posjetitelj je dužan ih pažljivo pročita i da ih prihvati. Prihvaćanjem ovdje utvrđenih uvjeta i pravila od strane svakog pojedinačnog posjetitelja znači davanje bezuvjetne suglasnosti da će u svemu poštivati i primjenjivati ovdje utvrđene uvjete i pravila.
Posjetitelji stranice su dužni redovito čitati pravila korištenja, stoga se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem www.HotOglasnik.com stranice ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s ‘aktualnim pravilima korištenja, kao i da su ih razumjeli u cijelosti .

3. Ni jedan dio stranice www.HotOglasnik.com ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.
www.HotOglasnik.com zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama www.HotOglasnik.com može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na www.HotOglasnik.com siteu smatra se da ste upoznati s ‘najnovijim pravilima.
www.HotOglasnik.com neće odgovarati za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove nastale kao rezultat uporabe ili nemogućnosti uporabe koje od informacija dostupnih na ovim internetskim stranicama.

4. Sve sadržaje stranice www.HotOglasnik.com koristite na vlastitu odgovornost. Upoteba podataka objavljenih na stranici www.HotOglasnik.com predstavlja slobodnu volju svakog posjetitelja ponaosob. Posjetitelj, kao i registrirani korisnik sam odgovara za procjenu točnosti, potpunosti ili korisnosti bilo kojeg sadržaja dostupnog putem stranice www.HotOglasnik.com.
Sadržaji koji su objavljeni od strane registriranog korisnika stranice www.HotOglasnik.com su vlasništvo tog korisnika i www.HotOglasnik.com nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje registrirani korisnici objavljuju, odnosno nije odgovorna za točnost, kompletnost, zakonitost , pouzdanost i dostupnost sadržaja.

5. Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo vlasnik tog računa.
www.HotOglasnik.com nema nikakvu obvezu da pregleda bilo kakve poruke, informacije ili sadržaje (u daljnjem tekstu: ‘poruke’) koje na svojim stranicama objave registrirani korisnici i ne preuzima nikakvu odgovornost ili obvezu vezano za bilo koje takve poruke. Unatoč gore rečenom www.HotOglasnik.com može povremeno kontrolirati poruke na siteu i može odbiti prihvatiti i / ili ukloniti bilo koju takvu poruku koja je u suprotnosti s pravilnika korištenja stranice koja se odnose na posjetitelje, kao i sa Pravilik koja se odnose na registrirane korisnike.
www.HotOglasnik.com nije odgovoran ni jednom posjetitelju za štetu koju pretrpi pravilnim ili nepravilnim korištenjem stranice.
www.HotOglasnik.com nije odgovoran za eventualnu nemogućnost korištenja usluga, od strane posjetitelja.
www.HotOglasnik.com nije odgovoran za nepravilno funkcioniranje ili prekid rada servisa uslijed elementarnih nepogoda ili problema funkcioniranja interneta, kvarova na računalnoj opremi ili problema s istom, nestanka struje, nesuradnji trećih osoba itd.

6. Suglasni ste da www.HotOglasnik.com, kao i bilo tko od službenika, direktora, zaposlenika ili zastupnika neće biti odgovorni po bilo kom osnovu za bilo kakvu neizravnu, kaznenu, posebnu, posljedičnu, slučajnu ili neizravnu štetu koja nastaje iz ili u vezi s ‘uporabom stranice ili iz kašnjenja ili nemogućnosti uporabe stranice, čak iu slučaju da je www.HotOglasnik.com svjestan mogućnosti nastanka takvih šteta.

7. Ovo ograničenje odgovornosti obuhvaća, ali se ne ograničava na prijenos bilo kojeg računalnog virusa koji bi mogao zaraziti opremu korisnika, kvar mehaničke ili elektroničke opreme ili komunikacijskih linija, telefonske ili druge probleme u vezama (npr. Ne može se ostvariti veza s svojim davateljem (davateljem) internet usluge), neovlašteni pristup, krađu, pogreške operatera i druge probleme u radu ili bilo kakav čin više sile.

8. Site «HotOglasnik.com» može u promotivne i marketinške svrhe stimulirati članove da dođu na site, registriraju se ili nastaviti s korištenjem istog.
«HotOglasnik.com» može kroz razne akcije, stimulirati članove, i to:
kroz broj slika koje postave na site, koliko dugo vremenski su članovi stranice, koliko minuta su dugo proveli na vezi, ili koliko puta je njihov profil bio tražen.
«HotOglasnik.com» ne odgovara ako neko zloupotrebi akcije stimuliranja članova, niti je odgovoran za bilo što u vezi akcije.
Ako neki korisnik primijeti da drugi korisnik zloupotrebljava servis, dužan je to prijavi podršci stranice.
www.HotOglasnik.com ne može jamčiti niti jamči stalan, neprekidan ili siguran pristup web stranici.

9. Upoznati ste i suglasni ste da je www.HotOglasnik.com samo posrednik za upoznavanje ljudi putem stranice. Bilo kakav odštetni zahtjev u vezi s nekim propustom ili povredom koji se tiču usluga ponuđenih putem stranice ograničava se na odštetne zahtjeve prema nekom ili svim pružateljima dotičnih usluga.
www.HotOglasnik.com ovim odbacuje bilo kakvu odgovornost, zasnovano na bilo kojoj osnovi, uključujući, ali ne ograničavajući se na odgovornost za bilo kakvu izravnu, kaznenu, posebnu, posljedičnu, slučajnu ili neizravnu štetu u vezi sa uslugama koje je osigurao.
www.HotOglasnik.com zadržava pravo koristiti se svim pravnim lijekovima koji su predviđeni zakonom i opravdan je u slučaju kršenja ovih pravila i važećih pravnih propisa, uključujući i pravo blokade pristupa stranicama s određene internet adrese.

10. «HotOglasnik.com» je servis za posredovanje – upoznavanje ljudi. Podatke, kao što su prezime, broj mobitela, e-mail adresa su podaci koje samo «HotOglasnik.com» može vidjeti i osigurava tajnost ovih podataka.

11. Razgovor između dva lica, korisnika «HotOglasnik.com» -a je privatan razgovor. «HotOglasnik.com» nema uvid u sadržinu razgovora i svako lice osobno odgovara za svaku izgovorenu riječ.
Cijena poziva iz fiksne mreže – 6,99 kn/min (0,93 €/min), a iz mobilne mreže – 8,41 kn/min (1,12 €/min). PDV je uključen u cijenu. Pozivi su mogući sa svakog fiksnog broja u Hrvatskoj kao i mobilne mreže.
Tarifiranje, obračun i naplatu poziva vrši Hrvatski Telekom, koji je isključivo odgovoran za navedene radnje. www.HotOglasnik.com ne odgovara za tarifiranje, obračun i naplatu poziva.

12. Razgovor između dva lica je ograničen na maksimalno vrijeme trajanja od 10 minuta. Nakon isteka vremena od 10 minuta, Hrvatski Telekom automatski prekida poziv. Svaka osoba može ponovnim pozivom broja telefona stranice «HotOglasnik.com» naknadno uspostaviti kontakt s profilom s kojim je prethodno razgovarao. «HotOglasnik.com» nije odgovoran za prekid razgovora, niti za posljedice koje mogu proizaći uslijed prekida razgovora.
«HotOglasnik.com» je ovlašten iz bilo kojeg razloga uskrati uslugu bilo kojem korisniku, tako što će odbiti poziv preusmjeri. Ukoliko «HotOglasnik.com» iz bilo kojeg razloga ne preusmjeri poziv na drugog korisnika nije u obvezi izvršiti povrat novca.
Korisnici stranice su dužni redovito čitati pravila korištenja, stoga se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem www.HotOglasnik.com stranice ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, kao i da su ih razumjeli u cijelosti.

13. Ni jedan dio stranice www.HotOglasnik.com ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.
www.HotOglasnik.com nece odgovarati za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove nastale kao rezultat uporabe ili nemogućnosti uporabe koje od informacija dostupnih na ovim internetskim stranicama.
Sadržaji i usluge portala koji su dostupni samo registrovanim korisnicima su naglašeni na svakoj strani stranice www.HotOglasnik.com
Sadržaji koji su objavljeni od strane registriranog korisnika stranice www.HotOglasnik.com su vlasništvo tog korisnika i site www.HotOglasnik.com nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje registrirani korisnici objavljuju, odnosno nije odgovoran za točnost, kompletnost, zakonitost, pouzdanost i dostupnost sadržaja ili kvalitetu sadržaja unesenih od strane korisnika i ograđuje se od mišljenja i stavova iznesenih od strane korisnika.
Registracijom na stranicu www.HotOglasnik.com korisnik je obvezan unijeti potrebne podatke i odabrati korisničko ime i lozinku. Nakon registracije korisnku se otvara račun na siteu www.HotOglasnik.com pod izabranim korisničkim imenom i lozinkom.
www.HotOglasnik.com objavljuje samo one podatke koje je registrirani korisnik spreman pružiti na uvid trećim osobama. Svi ostali podaci se smatraju povjerljivim i neće biti objavljeni, dati na uvid trećoj osobi, ili na bilo koji način korišteni bez pristanka.

14. www.HotOglasnik.com ne može se smatrati odgovornim za neovlašteno korištenje naloga, niti za eventualnu štetu nastalu na taj način. Registrirani korisnik je dužan odmah prijaviti administratoru stranice www.HotOglasnik.com neovlašteno korištenje njegova naloga.
www.HotOglasnik.com nije odgovaran ako netko na bilo koji način zloupotrebi neki podatak koji je član stavio na uvid javnosti.
www.HotOglasnik.com nije odgovoran za eventualnu nemogućnost korištenja usluga, od strane korisnika. Site www.HotOglasnik.com nije odgovoran ni jednom korisniku za štetu koju korisnik pretrpi pravilnim ili nepravilnim korištenjem stranice.
www.HotOglasnik.com nije odgovoran za nepravilno funkcioniranje ili prekid rada servisa uslijed elementarnih nepogoda ili problema funkcioniranja interneta, kvarova na računalnoj opremi ili problema s istom, nestanka struje, nesuradnji trećih osoba itd.
Suglasni ste da www.HotOglasnik.com, kao i bilo tko od njihovih službenika, direktora, zaposlenika ili zastupnika neće biti odgovorni po bilo kom osnovu za bilo kakvu neizravnu, kaznenu, posebnu, posljedičnu, slučajnu ili neizravnu štetu koja nastaje iz ili u vezi s ‘uporabom stranice, ili iz kašnjenja ili nemogućnosti uporabe stranice, čak iu slučaju da je www.HotOglasnik.com svjestan mogućnosti nastanka takvih šteta.

15. Ovo ograničenje odgovornosti obuhvaća ali se ne ograničava na prijenos bilo kojeg računalnog virusa koji bi mogao zaraziti opremu korisnika, kvar mehaničke ili elektroničke opreme ili komunikacijskih linija, telefonske ili druge probleme u vezama, neovlašteni pristup, krađu, pogreške operatera i druge probleme u radu ili bilo kakav čin više sile. www.HotOglasnik.com ne može jamčiti niti jamči stalan, neprekidan ili siguran pristup siteu.
Kao registrirani korisnik stranice www.HotOglasnik.com obvezujete se da nećete:
– Maltretirati, ugrožavati, vrijeđati, prijetiti, obmanjivati ili na bilo koji način povređivati prava drugih korisnika;
– Pisati tekst ili dijelova teksta ukoliko je uključen CAPS LOCK jer se taj način pisanja prema internet bontonu smatra vikanjem, a to ovdje nije dobrodošlo;
– Pisati tekstove i objavljivati slike, kojima se vrijeđa javni moral, nacionalna pripadnost, pripadnost određenoj društvenoj grupi, etničkoj zajednici, vjeri i sl;
– Reklamirati sadržaj drugih foruma, drugih siteova, širiti mrežni marketing na bilo kojem dijelu foruma u internet ili real-life formi;
– Postaviti, objaviti, distribuirati ili na neki drugi način učinili dostupnim bilo koji sadržaj kojim se vrijeđaju prava intelektualnog vlasništva;
– Postaviti, objaviti, distribuirati ili na neki drugi način učinili dostupnim bilo koji materijal koji je nepristojan, klevetnički, odnosno na bilo koji način štetan za drugog korisnika stranice ili neka treća osoba;
– Postaviti, objaviti, distribuirati ili na neki drugi način učinili dostupnim bilo koji materijal koji sadrži softverske viruse ili bilo koji drugi računalni kod napravljen narušiti ili limitira funkcionalnost bilo kojeg računalnog softvera;
– Postaviti, objaviti, distribuirati ili na neki drugi način učinili dostupnim bilo koji materijal koji predstavlja promotivni materijal, “junk mail”, “spam”, “lance sreće”, “piramidalne sheme”;
– Postaviti, objaviti, distribuirati ili na neki drugi način učinili dostupnim materijal koji nemate pravo učiniti dostupnim po bilo kom osnovu, a koji je u suprotnosti s navedenim pravilima.
www.HotOglasnik.com nema nikakvu obvezu da pregleda bilo kakve poruke, informacije ili sadržaje koje na svojim stranicama objave registrirani korisnici i ne preuzima nikakvu odgovornost ili obvezu vezano za bilo koje takve poruke.
www.HotOglasnik.com zadržava pravo ukloniti sadržaje pojedinog korisnika bez najave ukoliko se ustanovi da je korisnik prekršio pravila ili ako sadržaj nije u skladu s pravilima. Također www.HotOglasnik.com ima pravo takvim korisnicima zabrani pristup na site, zbog narušavanja pravila i uvjeta korištenja.

16. HotOglasnik.com može povremeno kontrolirati poruke na siteu i može odbiti prihvatiti i / ili ukloniti bilo koju takvu poruku koja sadrži sljedeće:
– Nezakonit, štetan, prijeteći, uvredljiv, uznemirujući, klevetnički, prostački, nedoličan, pun mržnje, i rasno, etnički ili na drugi način nepoželjan materijal, uključujući ali ne ograničavajući se na svaki materijal koji potiče na ponašanje koje predstavlja kazneno djelo, koje dovodi do građanske odgovornosti ili na bilo koji drugi način krši pozitivno pravo.
-oglasa nevezane za tematiku sitea ili potraživanja bilo koje vrste.
-sadržaj koje šalju korisnici a koji se lažno predstavljaju;
-Poruke zaposlenih u www.HotOglasnik.com koji nisu njegovi ovlašteni glasnogovornici, a koji tvrde da govore u ime www.HotOglasnik.com ili sadrže povjerljive informacije ili izražavaju mišljenja vezano za www.HotOglasnik.com
Prilikom postavljanja slika potrebno je pridržavati se sljedećih uputa:
-Ukoliko Je na slici više od jedne osobe, vlasnik slike treba istaknuti sebe tako što će označiti mjesto na slici ili ispod nje.
Ukoliko je pri prvom pogledu na sliku ili na njezin naziv moguće shvatiti tko je vlasnik računa / slike, znači da ste se na pravilan način predstavili.
-Slike Na kojima su prikazani narkotici, alkoholna pića i duhanski proizvodi su zabranjene. List marihuane i nargile se također smatraju narkotičkim znakovima.
Moderator je ovlašten skloni sliku na kojoj je očito da osoba / osobe na slici propagira konzumiranje alkohola / cigareta.
-Zabranjeno Je postavljati slike koje mogu biti zaštićene autorskim pravom od strane osobe koja se nalaze na njima.
Ukoliko vlasnik slike nema pravo / odobrenje da postavi sliku na kojoj su prikazana druga osoba, zabranjeno je prikazati / postaviti takve slike.
-Zabranjeno Je postavljanje slika koje sadrže oglas, logotip, žig, dizajn, oznaku zemljopisnog podrijetla koji su zaštićeni kao pravo intelektualnog vlasništva.

17. www.HotOglasnik.com zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira gore navedena pravila. O važnim promjenama i dopunama www.HotOglasnik.com može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na www.HotOglasnik.com siteu smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.