oglas za upoznavanje

Kratko uputstvo kako najbolje napisati oglas za upoznavanje

oglas za upoznavanjeKada pišete oglas za upoznavanje, evo nekoliko savjeta koje možete slijediti kako biste privukli pozornost i stvorili pozitivan dojam:

Budite autentični: Budite iskreni i autentični u svojem oglasu. Navedite što vas čini jedinstvenim i što tražite u partneru.
Budite pozitivni: Koristite pozitivnu frazeologiju u svom oglasu kako biste stvorili dobar dojam i privukli pozornost.
Budite konkreti: Navedite specifične karakteristike koje tražite u partneru kako biste izbjegli općenite izjave koje ne daju dovoljno informacija.
Budite originalni: Pokušajte biti originalni u svojem oglasu i izbjeći klišeje koje se često koriste u ovakvim oglasima.
Budite pažljivi: Budite pažljivi u svojoj upotrebi riječi i izbjegavajte gramatičke i pravopisne pogreške koje mogu odvratiti pažnju od vašeg oglasa.
Izbjegavajte preopširnost: Vaš oglas ne bi trebao biti predug. Pokušajte reći sve što je potrebno u nekoliko rečenica i izbjegavajte nepotrebno širenje.
Napišite privlačan uvod: Uvod bi trebao biti privlačan i zanimljiv kako bi privukao pažnju i motivirao ljude da pročitaju dalje.
Budite konkretni o sebi: Napišite nešto o sebi, svojim interesima i osobnosti, ali budite konkreti i izbjegavajte općenite izjave.
Koristite poziv na akciju: Vaš oglas bi trebao sadržavati poziv na akciju kako bi ljudi znali što trebaju učiniti ako su zainteresirani. Na primjer, možete napisati: “Ako želite saznati više o meni, javite mi se!”.
Budite iskreni: Na kraju, budite iskreni u svom oglasu i nemojte pretjerivati. Navedite ono što zaista tražite i što možete ponuditi kako bi se pronašao pravi match.

Evo primjera dobro napisanog osobnog oglasa za upoznavanje:

“Tražim nekoga tko cijeni iskrenost i autentičnost u odnosima. Volim provoditi vrijeme u prirodi, putovati i upoznavati nove kulture. Također uživam u dobroj hrani i kreativnom pisanju. Tražim osobu sličnih interesa, otvorenu za nova iskustva i koja želi graditi dublje i značajnije odnose. Ako se osjećate povezani s ovim, javite mi se!”

Kada pišete osobni oglas, trebali biste izbjegavati sljedeće stvari:

  1. Negativnost: Izrazite se pozitivno i izbjegavajte negativna izražavanja o drugim ljudima ili situacijama. Nitko ne želi biti okružen negativnošću.
  2. Laži: Ne lažite o sebi ili svojim interesima. U konačnici, istina će izaći na vidjelo i nećete imati dobru reputaciju.
  3. Prenaglašavanje: Nemojte pretjerivati u svojim izjavama ili prenaglašavati svoje osobine. To može dovesti do razočaranja kada se upoznate u stvarnom životu.
  4. Općenitost: Nemojte biti preopćeniti u svojim izjavama i traženjima. To neće privući pozornost osobe koja traži nekoga specifičnog.
  5. Seksualne konotacije: Izbjegavajte seksualne konotacije ili opisivanje vaše seksualnosti u osobnom oglasu. To može dovesti do pogrešnog dojma i privući pogrešne ljude.

Jedna istinita priča o upoznavanju preko oglasa odnosi se na par po imenu Sarah i Mark.

Oboje su bili razvedeni i pokušavali su pronaći nekoga novog, ali nisu imali sreće. Oboje su odlučili pokušati pronaći srodnu dušu preko interneta i stoga su se prijavili na nekoliko web stranica za upoznavanje.

Jednog dana, Sarah je vidjela oglas na jednoj od tih stranica, koji joj se učinio posebno zanimljiv. Oglas je bio iskren i opisivao je Marka kao osobu koja voli putovati, čitati i razgovarati o životu. Sarah je odlučila mu poslati poruku, a Mark je vrlo brzo odgovorio. Nakon nekoliko tjedana dopisivanja, odlučili su se upoznati uživo.

Prvi susret bio je pomalo neugodan, ali nakon nekoliko sati razgovora, shvatili su da imaju mnogo zajedničkih interesa i vrijednosti. Njihova veza brzo se razvijala i nakon godinu dana su se vjenčali.

Sarah i Mark danas su sretno oženjeni već više od deset godina i imaju dvoje djece. Oni tvrde da su pronašli svoju srodnu dušu preko interneta, a oglasi za upoznavanje su im pružili priliku da se upoznaju i stvore dugoročnu vezu.

1 Komentar

  • Bilja

    6 mjeseci ago / 17. siječnja 2024. @ 20:00

    Trazim ozbiljnog ok muskarca od 55 do 60 godina ,za prijateljstvo i ljepe susrete Zadar

Ostavite komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Povezani post