Da bi smo Vam ukratko i na najjednostavniji način objasnili princip rada ovog servisa iskoristit ćemo već postavljena pitanja naših korisnika i odgovore na njih.

Kako ovaj servis radi?
Svatko tko postavi svoj oglas na sajtu, ostavlja i svoj broj mobitela. Taj broj vide samo operaterke u call centru koje preusmjeravaju pozive. Kada netko želi da nazove i da se uživo čuje s nekom od osoba koje su postavile svoj oglas, tada zove call centar i operaterka njegov poziv preusmjerava izravno na mobitel tražene osobe.

Kako kontaktirati osobu čiji mi se profil sviđa?
Jednostavno, nazovete naš call centar, kažete operaterki korisničko ime osobe s kojom se želite čuti i ona Vaš poziv preusmjerava izravno na telefon te osobe.
Nijedna strana ne može vidjeti broj telefona ove druge!

Imam obaveza preko dana, kako da namjestim da me zovu samo u određeno vrijeme?
Prilikom postavljanja oglasa imate opciju za odabir u koje vrijeme želite da vas netko kontaktira. Pošto su ljudi zauzeti većim dijelom dana omogućili smo Vam ovu opciju kako Vas netko ne bi uznemiravao tijekom dana kada ste zauzeti poslom, predavanjima, spavanjem i slično. Operaterka u call centru prije svakog zvanja, gleda Vaše podatke.

Zakazao sam sastanak jednoj curi. Što dalje?
Ako ste Vi zakazali sastanak nekoj osobi, naš centar šalje sms toj osobi s pitanjem da li želi s Vama ostvariti telefonski sastanak. Ako ona prihvati Vas poziv Mi vam šaljemo potvrdan odgovor na Vaš mobitel ili e-mail. U zakazano vrijeme Vi zovete call centar za preusmjeravanje poziva na broj 064 600 603 i Vaš poziv se preusmjerava izravno na telefon cure koju ste odabrali. Poziv se preusmjerava na telefon koji je ta djevojka ostavila na našim stranicama prilikom registracije.

Cijena poziva iz fiksne mreže – 6,99 kn/min (0,93 €/min), a iz mobilne mreže – 8,41 kn/min (1,12 €/min). PDV je uključen u cijenu.

Prednosti stranice:

1. Potpuna anonimnost.
2. Najbrže povezivanje pojedinaca i parova sa sličnim željama.
3. Servis za upoznavanje koji nudi 100% točnost i vjerodostojnost podataka, jer je ljudski glas “osobna karta” svake osobe.
4. Možete pronaći frenda, dečka, curu, par, bračnog supružnika ili osobu za razgovor za samo nekoliko trenutaka.

Vaše mišljenje nam je bitno. Ukoliko imate neko pitanje, primjedbu ili sugestiju nazovite naš call centar i obavijestite operaterku o tome.

Ukoliko želite da Vaš oglas bude izbrisan iz naše baze, pošaljite nam zahtjev preko sljedećeg kontaktnog obrazca i Vaš oglas će biti obrisan u najkraćem mogućem roku.