žene za sex moćna

3 načina da vas žene za sex primijete

Samo zato što su žene za sex, pomislili biste da je s njima lako izaći na kraj. Ali one su ipak žene i zahtijevaju određeni pristup i način ponašanja da bi imale seks s vama. Dobra stvar je što uz samo malo truda svatko može biti zapažen. Dakle, nije važno smatrate li se zgodnom ili seksi, vjerujte nam da možete postići svoj cilj.

1. Neka se žene za sex osjećaju seksualno privlačno zbog načina na koji komunicirate s njima.

Ona mora osjetiti seksualnu privlačnost prema vama, što se može učiniti na temelju NAČINA na koji s žene za sex poljubacnjom komunicirate. Zašto? Njena seksualna želja se temelji na onome što govorite i radite u njezinoj prisutnosti. Na primjer: Pali li je vaš stil razgovora ili odbija? Učinite da se u vašoj prisutnosti osjeća seksi a ne kao da ste “jedan od frajera”.

Što više učinite da žena osjeti privlačnost prema vama u interakciji, to će njezina seksualna želja biti intenzivnija. Dva primjera kako učiniti da žena osjeti privlačnost prema vama tijekom interakcije su: – Budite muževni. U svojoj energiji, vibri, stilu razgovora, ponašanju i govoru tijela.

Nemojte biti neutralni samo kao prijatelj, niti previše ljubazni da biste joj se svidjeli kao osoba. Umjesto toga, dopustite joj da osjeti i doživi vašu muškost. To doslovno pali žene za sex i tjera ih da počnu razmišljati o seksu s vama. – Otvoreno koketirajte s njom. Flert stvara iskru između vas i žene kada je upoznate i to je jedna od stvari koja održava iskru živom.

2. Jasno dajte do znanja da je smatrate seksualno privlačnom.

Ovo je bitna stvar koju treba učiniti kada prvi put susrećete ženu, upoznajete je ili kada ste u vezi. Prema međunarodnoj anketi o ljepoti, 96% žena ne smatra sebe lijepima. Čudno, ali istinito! Zašto su moderne žene toliko nesigurne u svoju ljepotu? Zato jer se uspoređuju sa savršeno fotošopiranim slikama žena u reklamama, ili sa seksi ženama u pornografiji.

Čak i ako žena misli da je lijepa, gotovo uvijek će biti nesigurna u vezi s određenim dijelovima svog lica ili tijela. Npr. mladolikost njezine kože, njezina težina, veličina grudi, veličina stražnjice itd. Možda je gledate i iskreno vjerujete da je lijepa, ali ona misli: „Mrzim svoja bedra. Nikad neću biti tako seksi kao žene koje imaju savršene noge.

Nemojte pretpostavljati da ona zna da je lijepa, da je 100% sigurna u sebe ili da misli da je savršena. To je razlog zašto, ako se žena namjerava seksati s vama, ona se želi osjećati istinski seksi u vašim očima. Žene za sex žele se osjećati kao da ste ih u potpunosti prihvatili takve kakve jesu. Ako se ne osjeća tako u vašoj blizini, bit će se nesigurna, neće je privlačiti pomisao na sex s vama.

3. Izgradite seksualnu napetost i želeće vas žene za sex.žene za sex kiss

Ponekad će žena biti napaljena i spremna za seks bez da morate učiniti bilo što da je oraspoložite. Ipak, u gotovo svim slučajevima većini žena treba da ih napalite tako što ćete povećati seksualnu napetost između vas. Što je seksualna napetost? – Seksualna napetost: Uzbudljiv osjećaj koji se javlja kada muškarac i žena osjećaju seksualnu privlačnost jedno prema drugom. Ali eskalaciju do seksa odgađaju oni sami, okolina ili okolnosti. Npr. ako rade zajedno, ona ne želi izgledati previše lako.

Dakle, nemojte ignorirati snagu seksualne napetosti kada je u pitanju seks! Kada pravilno izgradite seksualnu napetost, žena ne samo da želi imati sex s vama. Već se također osjeća kao da TREBA imati seks s vama kako bi oslobodila nagomilanu napetost između vas. Seks postaje nešto što žena za sex stvarno želi! Ona osjeća trnce dolje i želi te uvesti unutra. Međutim, ako između vas nema puno ili bilo kakve seksualne napetosti, ideja o seksu joj se neće činiti jako privlačnom.

1 Komentar

Ostavite komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Povezani post