Dominacija oglasnik dom

Dominacija oglasnik

Dominacija oglasnik – Preuzimanje kontrole. Dobivate ono što želite. Pružate zadovoljstvo drugima dok zadovoljavate vlastite porive. Sve su to stvari kojima se možete radovati kada ste dominantni u spavaćoj sobi. Ako ste pomalo sramežljivi između plahti, ponašati se dominantno s partnerom može djelovati zastrašujuće. Evo kako možete biti seksualno dominantni i začiniti stvari u krevetu.

Dominacija oglasnik – definicija seksualne dominacije? Dominacija oglasnik femdom

Seksualna dominacija uključuje skup rituala pomoću kojih preuzimate kontrolu nad submisivnom osobom (ili osobama) tijekom seksualne igre. Druga osoba je poznata kao submisivna ili pokorna. Odnos između ‘dom’ (osobe koja kontrolira) i ‘sub’ (osobe koju kontroliraju) je sporazumni odnos. Odnos dom-sub podskup je pojma “BDSM“, koji označava vezivanje, dominaciju/pokornost, sadizam, mazohizam. Danas govorimo samo o odnosu dom-sub.

Najvažnije je dobiti suglasnost.

Odnos dom-sub temelji se na povjerenju. Zamislite da vas vaš nekoć voljeni muž baci na krevet. Stavlja ti ruku na grlo i na silu ti govori kako će te slomiti. Zastrašujuće? Zato prvo morate dobiti suglasnost svoje dame da je to nešto što ona želi isprobati.

Dominacija oglasnik – Postavljanje scene i uloga.

Ako je igra dom-sub nova u vašoj vezi, vrijedi razgovarati o tome što vam te uloge znače. Razgovarajte o tome zašto želite biti pomalo dominantni u spavaćoj sobi i svakako uključite razloge. Razlozi poput: “Toliko me privlačiš da te ponekad želim vezati i polizati svaki tvoj centimetar. Sve dok me ne moliš da te natjeram da svršiš.”

Što je u redu, a što nije?

Saznajte kako ona želi da dominirate njome. Voli li kad je se udara, veže, priča prljavo, ponižava. Razgovor o načinima na koje možete dominirati pomoći će vam da prepoznate što je u redu, a što nije. Tada je vrijeme za raspravu o pojedinostima. Morate imati sigurnu riječ. To je izraz koji se inače ne bi pojavio u seksu, a kada se izgovori, prekida sve aktivnosti.

Dominacija oglasnik – dominantna djela?

Budite čvrsti i uporni u onome što radite, dajte joj do znanja da ste vi glavni. Baci je na krevet, na zid, na pod. Pričaj prljavo o tome što ćeš joj učiniti i zašto. Zavežite je za krevet (koristite kravate ili svilene šalove i ne vežite prečvrsto) i stimulirajte je bez orgazma. Senzorna deprivacija, kao što je maska za oči ili geg za usta. Ponižavanje u vidu pljuvanja, mokrenja, defekacije.

Budite ravnopravni. Dominacija oglasnik čupanje

Sada kada ste se zabavili u spavaćoj sobi, važno je izjednačiti uloge između vas i partnera. Ako to ne učinite, to može dovesti do neravnoteže između vas dvoje i stvoriti napetost u vezi. Razgovarajte sa svojim partnerom o tome u čemu ste uživali dok ste igrali uloge – svakako se usredotočite na zašto. Želite je i ona vam vjeruje, tako da vam može dopustiti da se vratite u dominantnu ulogu.

Dominacija oglasnik – komunikacija.

Pitajte je za mišljenje i učinite sve da se ona osjeća ravnopravnom. Upamtite, kao i u životu, u vezama i seksu komunikacija je ključna. Ako znate 100 posto da seks koji imate ne šteti ni vama ni drugima. Ako znate da se svi uključeni zabavljaju – onda možete uživati u dom-sub seksu!

Ostavite komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Povezani post